⇒⇐ MEN TATARMAN TATARMAN, DUNYAĞA QOL ATARMAN, YAMANLIQTAN QAȘARMAN, YAQȘILIQMAN YAȘARMAN, QAYDA BARSAM AYTARMAN, MEN TATARMAN TATARMAN!⇐⇐********* Qoș keldĭnĭz saypamĭzğa! Qapımız așıq törĭmĭz boș!

Naim Belgin contestă în continuare existența tătarilor din România!

Share/Bookmark


 Naim Belgin contestă în continuare existența tătarilor din România!

    Maimuța cu fund roșu, Naim Belgin zis și Trântă, prostul de serviciu, rușinea tătărimii, a contestat din nou dreptul tătarilor la reprezentare în Parlamentul României și accesul acestora la finanțare. "Al tătărimii" este impropriu spus, deoarece această meduză, contestă chiar existența tătarilor pe aceste meleaguri ca minoritate etnică. Această trântă în adevăratul sens al cuvântului, cu privirea lui ce emană numai inteligență nu, e capabil doar de a face rău și atât. Dar după cum am spus, nu o face gratuit, ci pentru ruble... Se pare că acest individ nevertebrat, trebuie să fie o moluscă până la capăt, de toți banii cu care rușii îl finanțează pentru a distruge și fărâmița comunitatea tătară din România.
   Acest cretinoid cu aspect de neanderthalian, care poate ieși în evidență și își poate da importanță doar în astfel de momente când sabotează comunitatea tătară, împreună cu toată șleahta de dobitoci din jurul lui, ar merita scoși în afara acestui neam iar numele să le fie pomenit doar în batjocură. Acțiunile acestor idioți nu trebuiesc uitate și lăsate fără plată!
  În plus, nu este clar cum poate fi acceptată de către vreo instituție din România, contestația unui astfel de personaj, care dacă ar fi fost peste ocean, avea loc doar la Guantanamo...
  Așadar, băi prostovane Naim Belgin, nu ești în măsură să vorbești de proști la cât de trântă ești! Ceea ce faci nu este nicidecum dovadă de inteligență, ci dovada faptului că ești un instrument putinist, o scursură bolșevică!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

COMENTARIILE SUNT SUPUSE MODERARII INAINTE DE PUBLICARE!
COMENTARIILE "ANONIM" NU VOR FI PUBLICATE!