⇒⇐ MEN TATARMAN TATARMAN, DUNYAĞA QOL ATARMAN, YAMANLIQTAN QAȘARMAN, YAQȘILIQMAN YAȘARMAN, QAYDA BARSAM AYTARMAN, MEN TATARMAN TATARMAN!⇐⇐********* Qoș keldĭnĭz saypamĭzğa! Qapımız așıq törĭmĭz boș!

Cum era aia cu "uniunea nu există"?

  Cum era aia cu "uniunea nu mai există"?

   "Uniunea (UDTTMR) nu mai există", "Gelil nu mai e preşedinte", "CR-ul este ilegal", "sediul nu le mai aparține". Iată câteva dintre cele mai importante minciuni pe care le-au propagat în rândul tătarilor acei câțiva indivizi din rândul tătărimii, profitând de situația dificilă în care se afla uniunea reprezentativă a tătarilor. Pentru că unii dintre ei aveau legături mai strânse cu cei care au pus bazele uniunii, au susținut chiar că soarta uniunii trebuie decisă de aceștia sau de plozii acestora. "Că așa se procedează în cazul vidului de putere". Ca și cum era firma lui ta-su, iar managerul firmei decedase, iar ei veneau și propuneau alt manager. Doar că ei omiteau întotdeauna să spună că ceea ce ei susțineau era o regulă aplicată firmelor private. Iar UDTTMR nu este o firmă privată. Bineînțeles, ei nu erau proști, știau foarte bine ce și cum, dar încercau să prostească... poate, poate. Iar pe unii chiar i-au prostit, că stăteau ciorchine pe paginile lor de facebook doar ca să scuipe viperele cu venin. Acum, deși cu like-urile date la acele pagini și postări, îi regăsim ciorchine la pagina uniunii, cu like-uri și aprecieri. Cum e viața asta, și omul!
    Și ce a făcut în toți acești ani de criză acest Comitet de Reorganizare, acea Uniune Cultural analfabetă, ce a făcut acel Ozzy "Logoree", acel Naim "Toy", Sali Veli si Meli? Sintetizat: au făcut tătărimea de râs așa cum nu a fost făcută niciodată. Au mers pe la televiziuni și au spus că au fost bătuți deși nu s-a întâmplat, au manifestat în fața sediului central chemând pseudojurnaliști aserviți intereselor pentru a îndruga minciunile enumerate mai sus. Pe facebook, profitând de o audiență credulă și neinformată, au dus campanii de denigrare a tuturor celor care, în acele momente, încercau să țină în viață "casa" tătarilor, UDTTMR. Și tot în acest timp, nu s-a răspuns provocărilor, și nimeni din cadrul uniunii nu s-a coborât la nivelul lor josnic. Dacă păstrăm proporțiile, au procedat așa cum AUR a câștigat procente și acces în parlament: scandal, facebook invadat de propagandă mincinoasă, intoxicare cu știri false, acțiuni subversive. Scopul? Inițial: preluarea uniunii, funcțiile aferente, administrarea viitorului buget. Cu cât le-au picat toate încercările, s-au reorientat. Astfel, i-am avut pe toți liderii acestor bisericuțe și pe apropiații acestora, candidați la funcțiile administrațiilor publice, primării sau consilii locale. Unora dintre ei le-a reușit, alții au eșuat lamentabil, rușinos chiar. Doi dintre ei, autointitulați ce se cred lideri ai tătarilor, au participat chiar la alegerile parlamentare, din partea unui satelit PSD, PER. Acum sunt casnici. Până una alta, nu poți compara electoratul AUR, PSD sau PER, cu electoratul tătar. Sângele apă nu se face, iar cei care îl au de tătar, nu se dezic de tătari. Iar tătarii din România sunt UDTTMR. Mai ales când ești convins că dreptatea este de partea ta. Și mai ales când scursurile se iau de familia ta.
   Au contestat chiar existența tătarilor din România. Până acolo au mers. Cât de nenorocit să fii, încât să negi existența nației tale doar pentru a te răzbuna?! Chiar merita să dați foc la sat cretinilor?!
   Și uite că dreptatea a învins, s-a făcut dreptate! UDTTMR are reprezentant în Parlamentul României. Acum știm cine a mințit și cu ce scop. Avem numele lor, că doar și-au făcut reclamă. Voi reveni cu o listă cât mai completă (dacă aveți sugestii, trimiteți-mi-le). Cei care ne-au făcut să ne justificăm față de prietenii noștri de alte etnii, să fim nevoiți ca să răspundem la întrebări de genul : de ce vă țigăniți, ce nu vă ajunge, vă credeam uniți - trebuie să nu fie uitați, și după cum am mai spus, trebuie expuși la stâlpul infamiei. Ne-au făcut de râs! Sper să nu văd vreodată pe vreunul dintre ei, iertat.
   Primul lucru ce trebuie făcut acum este să curățăm imaginea pe care acești indivizi au creat-o tătarilor într-un mod fals. Nu suntem poate cea mai perfectă etnie, dar nici nu suntem o șatră care se ceartă punându-și poalele în cap...Bătrânii noștri erau discreți. Iar dacă aveau ceva de împărțit, o făceau înte ei. Nu mergeau la tv ca să mintă cu nerușinare, să facă tot neamul de râs. Bătrânii noștri nu s-ar fi dus la Acces Direct, acolo unde niște isterici de-ai noștri mai aveau puțin ca să ajungă. Bătrânii noștri știau limitele. Și când spun bătrâni, mă refer la cei cu minte, înțelepți, ăia pe care nu-i mai regăsim, nu la ăia care au dat în judecată uniunea din care s-au hrănit, cu care s-au plimbat, și-au făcut nume.

Varol Amet - deputat UDTTMR - 2020-2024



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

COMENTARIILE SUNT SUPUSE MODERARII INAINTE DE PUBLICARE!
COMENTARIILE "ANONIM" NU VOR FI PUBLICATE!