⇒⇐ MEN TATARMAN TATARMAN, DUNYAG'A QOL ATARMAN, YAMANLÎQTAN QAȘARMAN, YAQȘÎLÎQMAN YAȘARMAN, QAYDA BARSAM AYTARMAN, MEN TATARMAN TATARMAN!⇐⇐********* Qoș keldînîz saypamîzg'a! Qapîmîz așîq torîmîz boș!

Cugetarile unui "agent rus"

Share/Bookmark
Zilele astea a circulat un anunt:
 "Protest Sambata (27.02.2016) ora 12.00 la Bucuresti,in fata Ambasadei Federatiei Ruse (kiselef) plecare cu autocar de la Constanta la 8.00 de la Gara si la 9.00 de la Medgidia de la Primarie. Trebuie sa fim oameni inainte de a fi tatari sau musulmani... Din Dobrogea vin 50 de TATARI adevarati si simpatizanti Nu trebuie sa fi tatar sau musulman sa reactionezi la suferinta semenilor tai...este de ajuns sa fi OM 27 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 12:00'da Bükreş'te yaşayan Kırım Tatarlarının, Rusya Fedarasyonu Bükreş Büyükelçiliği'nin önünde Kırım'ın Rusya Fedarasyonu tarafından işgaline karşı düzenlenecek protesto eylemine katılımlarınızı bekliyoruz. Romanya'da ki Kırım Tatarları ve bu işgale karşı çıkan insanların Kırım' daki kardeşlerine destek verip onların sorunlarını uluslararası topluma duyurmada bir ses olmak istiyorlar. Bu sese kulak verin ve işgale HAYIR diyelim!"

Bai manca-v-as gura voastra de "tatari adevarati", cum ma sa te adresezi tatarilor ADEVARATI in limba turca? Sa nu scoti tu pe gurita aia de "tatar adevarat" nici macar o vorbulita in limba ma-tii(materna)?! Nu cumva de aici rezulta ca "uniunea" asta isi desfasoara activitatile in slujba turcilor mai mult decat a tatarilor?! Pai hotarati-va mai fratilor, ori tatari, ori turci! Nu de alta, dar colac peste pupaza, vad la miting juma' parte steaguri ale Turciei. De-asta nici nu am fost, pt ca atunci cand am facut-o, nu stiam cum sa nu scot din poze steagul Turciei, nu de alta, dar ca sa nu se confunde mitingul cu vreunul organizat prin Istanbul.
Eu altceva inteleg cand spun Tatar: inteleg limba, cultura si traditie. Mai inteleg ca Uniunea este una. Aia care ne reprezinta pe toti, si sub aripa careia trebuie sa ne adunam cu totii. Iar daca avem ambitii politice sa stim sa ne luptam pentru pozitii, nu sa dezbinam comunitatea in mai multe uniuni si unionașe. Daca nu stim sa luptam, macar sa ne asteptam randul, ca poate poate. Eu m-am mai exprimat, buna rea, Uniunea e una, ca de-asta ii zice uniune, iar numai daca esti batut in cap nu poti intelege asta. Ca ai tu ceva de impartit cu unu sau doi, trei, dar dai in toti tatarii numindu-i nedemni de a fi tatari, pai atunci bai fratica, nu esti de-al meu. Sa spui tu ca doar 50 de tatari sunt adevarati, iar restul sunt de cacat (cu alte cuvinte), te face sa pari mai prost decat esti de fapt. Poate oti avea si voi dreptatea voastra, dar felul in care va expuneti ambitiile calcand pe cadavre, lasa de dorit.
In rest, ce sa spun, felicitari pentru miting! Stiu ca nu sunt primul care va felicita a facut-o probabil si Ankara inaintea mea...sau Istanbulul...cine mai stie la cat de mare e Anatolia... Si ca veni vb de Istanbul, eu cred ca astia au drept de autor pe logo-ul municipalitatii. Asa ca incercati sa fiti si voi mai creativi, in toate sensurile... de la desenat la pupat...pe cine vreti voi, si unde. Ca Cat o sa mai tina sa ii faceti pe toti "agenti rusi" si sa va si creada lumea?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

COMENTARIILE SUNT SUPUSE MODERARII INAINTE DE PUBLICARE!
COMENTARIILE "ANONIM" NU VOR FI PUBLICATE!