⇒⇐ MEN TATARMAN TATARMAN, DUNYAĞA QOL ATARMAN, YAMANLIQTAN QAȘARMAN, YAQȘILIQMAN YAȘARMAN, QAYDA BARSAM AYTARMAN, MEN TATARMAN TATARMAN!⇐⇐********* Qoș keldĭnĭz saypamĭzğa! Qapımız așıq törĭmĭz boș!

Unutmam & Ant etkenmen ('80 kayît)

Share/Bookmark
Inregistrare audio din anii '80 cu bunica mea Reşadie Abdula, Allah rahmet eylesîn. Canta doua vechi melodii tataresti, Unutmam si Ant Etkenmen, imnul national al tatarilor crimeeni intr-o varianta pe care eu unul nu am mai auzit-o. Şalgan: Reşadie Abdula (1927-2007) qîz atî Duacî, Perwel koyînde tuwgan, menî ostîrgen, dinnî, tatarlîqnî annatîp uyretken Anniyîm. Unutmaycaqman!

2 comentarii:

ajbarish spunea...

In primul rand La Multi Ani pe 2012! In sfarsit, am mai aparut si eu pe aici. :) Am vrut sa vizionez filmuletul cu cele doua cantece, dar nu am reusit. Il voi cauta pe You Tube, stiu ca acolo esti ROtzCT. Am inteles ca filmuletul este cu bunica ta. Tu l-ai facut? Inca o data La Multi Ani cu sanantate si cu multe postari! :)

tatarman spunea...

La Multi Ani si tie! Da, filmuletul este facut de mine, ca multe altele, dar acesta este doar un preambul la un filmulet mai amplu.Multumesc si mai vorbim pe aici:)

Trimiteți un comentariu

COMENTARIILE SUNT SUPUSE MODERARII INAINTE DE PUBLICARE!
COMENTARIILE "ANONIM" NU VOR FI PUBLICATE!