⇒⇐ MEN TATARMAN TATARMAN, DUNYAĞA QOL ATARMAN, YAMANLIQTAN QAȘARMAN, YAQȘILIQMAN YAȘARMAN, QAYDA BARSAM AYTARMAN, MEN TATARMAN TATARMAN!⇐⇐********* Qoș keldĭnĭz saypamĭzğa! Qapımız așıq törĭmĭz boș!

TRT AVAZ transmisiune directa

LOADING...
█████████████]99%
██████████████ 100% ┘̿ ̿|̿ ̿└ |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿|┘̿ ̿|̿ ̿└ |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿||̿ ̿ ̿
...LOADING...
██████████████ 100‰ ☪
Share/Bookmark


Acum transmisiune directa le televiziunea TRT AVAZ din Medgidia, Ankara si Akmescid(Crimeea), cu ocazia Mevlit Kandili.

2 comentarii:

Eren spunea...

Selam.
Vreau sa va spun ca faceti o munca extraordinara cu acest site ce are un continut valoros. Am dat si parintilor mei de veste despre acest site si acum il urmaresc mai degraba decat radio T. Ma refer in special la acel stream TV.
Dar vreau sa fac un comentariu referitor la incarcarea paginilor. Paginile sunt sufocate de continut, se incarca greu, pluginul flash adesea da erori. Daca ati putea face ordine sau macar reorganiza, aici ma refer in special la bara din stanga plina de poze si alte aplicatii, ar face site-ul mult mai usor de urmarit si inteles, mai ales pentru cei mai varstnici.
Am scris asta intr-un comentariu deoarece nu ati dat nici un email de contact. Nu astept sa apara ca si comentariu. Doar sa ajunga la destinatar imi e suficient.
Sawbolniz

tatarman spunea...

Multumesc pentru aprecieri cat si pentru sugestii - vor fi luate in considerare si sper ca problemele sa se rezolve.
Eu speram ca parintii sa recomande acest site copiilor si nu invers :)) Glumesc, oricine este binevenit. Un tatar care se "pierde" in hatisul paginilor acestui blog este inca un "reloaded tatar" pentru mine.
Sper sa fie cat mai multi tatari interesati si sa participe cu sugestii, comentarii sau deschizand discutii in jurul anumitor postari.
Sızde sawbolınız, bar bolınız, başka wakıtta buyurunız!

Trimiteți un comentariu

COMENTARIILE SUNT SUPUSE MODERARII INAINTE DE PUBLICARE!
COMENTARIILE "ANONIM" NU VOR FI PUBLICATE!