⇒⇐ MEN TATARMAN TATARMAN, DUNYAĞA QOL ATARMAN, YAMANLIQTAN QAȘARMAN, YAQȘILIQMAN YAȘARMAN, QAYDA BARSAM AYTARMAN, MEN TATARMAN TATARMAN!⇐⇐********* Qoș keldĭnĭz saypamĭzğa! Qapımız așıq törĭmĭz boș!

Reteta Kobete (Tat~Nogay Kobetesi)

Distribuie


Reţetă Kobete (Tat~Nogay Kobetesi)
Mâncare tătărească
(pentru o tavă)


Aluatul:
  • 500g faină;
  • 200g ulei;
  • 2 căni apă;
  • 10g sare;
  • drojdie
-se framântă şi se lasă la dospit cca un sfert de oră.

Umplutura:
  • 500g carne vită tocată;
  • 3 cepe (potrivite ca mărime)
  • dupa gust: sare şi piper
-se toacă ceapa mărunt şi se amestecă cu carnea, sarea şi piperul.

Se împarte coca în zece bile după care se întind fiecare până se obţin foi subţiri aproximativ egale cu diametrul tăvii. Se unge tava cu ulei după care se aşează rând pe rând câte o foaie, deasupra fiecareia dintre ele presărându-se compoziţia din carne. Peste ultima foaie nu se pune carne.
Se taie în pătrăţele şi se unge deasupra cu un ou bătut.
Indrodus la cuptor, se scoate după ce se rumeneşte - aproximativ 20-30 de minute.

Poftă bună! Aș bolsîn!

Video:
https://www.facebook.com/photo.php?v=584038561625924&set=vb.611582518858291&type=3&theater

1 comentarii:

Aila spunea...

hmm...exact cum face mama...mi-e dor de kobete-ul lui mama

Trimiteți un comentariu

COMENTARIILE SUNT SUPUSE MODERARII INAINTE DE PUBLICARE!
COMENTARIILE "ANONIM" NU VOR FI PUBLICATE!