⇒⇐ MEN TATARMAN TATARMAN, DUNYAĞA QOL ATARMAN, YAMANLIQTAN QAȘARMAN, YAQȘILIQMAN YAȘARMAN, QAYDA BARSAM AYTARMAN, MEN TATARMAN TATARMAN!⇐⇐********* Qoș keldĭnĭz saypamĭzğa! Qapımız așıq törĭmĭz boș!

Rusul nutreste la Crimeea...

tatar,tatarca,tatarşa,tatarlar,tatarlık,tatarım,tatarman,tartar,tatars,tatari,tatareşte

Liderul ultranationalist rus Vladimir Jirinovski a declarat, intr-un interviu acordat postului de radio "Eho Moskvi" ca este de parere ca, peste cinci ani de zile, partea estica a Ucrainei se va alipi la Federatia Rusa.
"Cred ca aceasta ar fi cea mai buna solutie. Pentru ca este evident faptul ca exista doua Ucraine diferite - vestul, care a facut parte din Austro-Ungaria, Polonia, adica Tarile Baltice, iar estul Ucrainei este Taskent. De aceea, estul este, de fapt, Rusia. Donbasul a fost facut cadou de Stalin, iar Crimeea de Hrusciov. Toate acestea au facut parte din Rusia, iar ca dovada sta faptul ca aceste regiuni sunt populate in mare parte de rusi", a explicat Jirinovski, care este liderul Partidului Liberal Democratic din Rusia si vicepresedinte al Dumei de Stat.
hotnews.ro


Ar trebui sa-i spuna cineva acestui mascarici nefericit de "Vadim" al Rusiei sa invete mai intai istoria adevarata.Daca rusii au colonizat peste tot pe unde au omorat si surghiunit, nu inseamna ca acele pamanturi le si apartin! Cel putin Crimeea nu este a rusilor si nici macar al ucrainienilor, ci a tatarilor care sunt recunoscuti de toata lumea ca nativi al acelui teritoriu.

Asa ca, sa-i transmita cineva acestui clovn vodcangiu rus, ca in mod normal si dupa parerea multora, "Rusia" ar trebui situata undeva la Polul Nord, inghesuita intr-un iglu, iar singurul lucru alipit ei pe buna dreptate ar fi un sirag de conserve goale si un şut in fund !



Acesta este individul cu pricina. Beat fiind, in 2008, tragea cu pusca dupa ciori dintr-un tren de pasageri! Deci el nu reuseste sa-si administreze propriul creier...pentru ce ii trebuie si o parte din Ucraina si toata Crimeea ...nu stiu?!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

COMENTARIILE SUNT SUPUSE MODERARII INAINTE DE PUBLICARE!
COMENTARIILE "ANONIM" NU VOR FI PUBLICATE!