⇒⇐ MEN TATARMAN TATARMAN, DUNYAG'A QOL ATARMAN, YAMANLÎQTAN QAȘARMAN, YAQȘÎLÎQMAN YAȘARMAN, QAYDA BARSAM AYTARMAN, MEN TATARMAN TATARMAN!⇐⇐********* Qoș keldînîz saypamîzg'a! Qapîmîz așîq torîmîz boș!

UDTTMR - 20 ANI

sigla UDTTMR
Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România, filiala Constanţa, se pregăteşte de sărbătoare. Pe 27 februarie, filiala va sărbători 20 de ani de la înfiinţare, momentul fiind marcat printr-o manifestare amplă, programată a avea loc la Palatul Copiilor. Nu vor lipsi muzica şi cântecele tradiţionale tătăreşti în interpretarea ansamblurilor uniunii, dar şi o trecere în revistă a activităţilor de pe parcursul celor 20 de ani.
Organizaţia de femei a uniunii pregăteşte, tot pentru a marca 20 de ani de activitate, un eveniment aparte care va avea loc săptămâna viitoare, manifestare menită a pune în valoare tradiţiile tătăreşti de nuntă aşa cum au fost ele păstrate din bătrâni până astăzi. La începutul lui ianuarie, şi filiala Medgidia a UDTTMR a sărbătorit 20 de ani de la înfiinţare.

cugetliber.ro

Sediul UDTTMR Constantalocatie UDTTMR

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

COMENTARIILE SUNT SUPUSE MODERARII INAINTE DE PUBLICARE!
COMENTARIILE "ANONIM" NU VOR FI PUBLICATE!